Brownie muffins med Oreo - Sprøde og fudgy brownie muffins
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie muffins med Oreo

Brownie muffins med Oreo – Opskrift på de bedste brownie muffins bagt med Oreo i midten. De her muffins med chokolade og Oreo er de bedste brownie muffins, som jeg har bagt. Muffinsne er super nemme at bage og kræver ikke ret mange ingredienser. De her brownie muffins laves ved at lave den lækreste brownie dej, hvor halvdelen fordeles i muffinsforme. Ovenpå dejen placeres Oreos og så den resterende dej. De bliver helt utrolig sprøde ovenpå og super seje og fudgy i midten.

Nu har jeg lavet dem med Oreo, men de kan sagtens undlades, hvis man ikke er så meget til Oreo. De kan også laves med karamel eller nutella i midten. Prøv også min opskrift på slutty brownies som er en brownie med Oreo og cookiedej, min opskrift på verdens bedste brownie eller min opskrift på glutenfri brownie.

Opskriften er lidt inspireret af denne blog.

Brownie muffins med Oreo

Opskrift til 12 stk.
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smelt chokoladen i en gryde og lad den afkøle. Smelt smørret i en gryde og lad det afkøle.

Pisk brun farin, sukker og smør sammen i et par minutter. Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk til en luftig æggesnaps. Tilsæt den smeltede chokolade imens der fortsat piskes.

Bland hvedemel, kakao, bagepulver, vaniljesukker og salt. Vend det forsigtigt i dejen.

Fordel halvdelen af dejen i muffinsforme. Læg en Oreo på og pres dem lidt ned i dejen. Kom resten af dejen på.

Bag muffins i ca. 15 min. Lad dem afkøle og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar