Broccolifritter – Opskrift på de lækreste og nemmeste fritter af broccoli. Sprøde og krydrede fritter lavet af broccoli er så nemt at lave og er lækkert tilbehør til der, hvor man normalt ville servere almindelige pommes frittes. Det kræver ikke mange ingredienser, for at lave lækre broccolifritter. Her har jeg kun tilsat salt, peber, hvidløgspulver og olivenolie, men f.eks. chiliflager eller paprika er også super lækkert. Server broccoli fritter med f.eks. chilimayo eller bearnaisemayo. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Broccolifritter
500 g broccoli
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 tsk. hvidløgspulver
Fremgangsmåde
Broccolifritter
Tænd ovnen på 220 C varmluft.
Del broccoli i buketter. Hvis buketterne er meget store kan de skæres over. Vend broccoli med olivenolie, salt og peber og hvidløgspulver. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 20 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Server straks. Velbekomme!