Breakfast quesadillas med æg og cheddar - Morgenmadsquesadillas
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Breakfast quesadillas med æg og cheddar

 

Breakfast quesadillas med æg og cheddar – Opskrift på bagte breakfast quesadillas med æg, skinke og cheddar. Disse morgenmadsquesadillas er så lækre og en skøn måde at servere tortilla pandekager på. Jeg har fyldt pandekagerne med pesto, skinke, røræg, frisk spinat og revet cheddar ost. Breakfast quesadillas kan spises som de er eller serveres med en frisk salsa, tabasco eller lign. De kan også sagtens laves vegetariske ved at undlade skinken. Prøv også min opskrift på quesadillas med kylling og spinat. Rigtig god fornøjelse!

Breakfast quesadillas med æg og cheddar

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Røræg
Derudover

Fremgangsmåde

Røræg

Pisk æggene sammen og tilsæt salt og peber. Smelt smør på en pande og lav bløde røræg.

Derudover

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Læg pandekagerne ud på en bageplade med bagepapir. Fordel pesto, skinke, røræg, spinat og cheddar på halvdelen af alle pandekagerne og fold den anden halvdel indover fyldt. Bag quesadillas i ca. 10 min. eller indtil de er gyldne og osten er smeltet. Server med salsa. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar