Breakfast quesadillas med æg og cheddar – Opskrift på bagte breakfast quesadillas med æg, skinke og cheddar. Disse morgenmadsquesadillas er så lækre og en skøn måde at servere tortilla pandekager på. Jeg har fyldt pandekagerne med pesto, skinke, røræg, frisk spinat og revet cheddar ost. Breakfast quesadillas kan spises som de er eller serveres med en frisk salsa, tabasco eller lign. De kan også sagtens laves vegetariske ved at undlade skinken. Prøv også min opskrift på quesadillas med kylling og spinat. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Røræg
6 æg
Salt og peber
Smør til stegning
Derudover
4 stk. medium tortillapandekager
4 spsk. pesto
4 stk. god skinke
Frisk spinat
100 g revet cheddar ost
Server evt. med denne salsa
Fremgangsmåde
Røræg
Pisk æggene sammen og tilsæt salt og peber. Smelt smør på en pande og lav bløde røræg.
Derudover
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Læg pandekagerne ud på en bageplade med bagepapir. Fordel pesto, skinke, røræg, spinat og cheddar på halvdelen af alle pandekagerne og fold den anden halvdel indover fyldt. Bag quesadillas i ca. 10 min. eller indtil de er gyldne og osten er smeltet. Server med salsa. Velbekomme!