Breakfast quesadillas med æg og cheddar - Morgenmadsquesadillas
Opskrifter Livsstil Shop

Breakfast quesadillas med æg og cheddar

 

Breakfast quesadillas med æg og cheddar – Opskrift på bagte breakfast quesadillas med æg, skinke og cheddar. Disse morgenmadsquesadillas er så lækre og en skøn måde at servere tortilla pandekager på. Jeg har fyldt pandekagerne med pesto, skinke, røræg, frisk spinat og revet cheddar ost. Breakfast quesadillas kan spises som de er eller serveres med en frisk salsa, tabasco eller lign. De kan også sagtens laves vegetariske ved at undlade skinken. Prøv også min opskrift på quesadillas med kylling og spinat. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Mexi mad til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Røræg

6 æg

Salt og peber

Smør til stegning

Derudover

4 stk. medium tortillapandekager

4 spsk. pesto

4 stk. god skinke

Frisk spinat

100 g revet cheddar ost

Server evt. med denne salsa

Fremgangsmåde

Røræg

Pisk æggene sammen og tilsæt salt og peber. Smelt smør på en pande og lav bløde røræg.

Derudover

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Læg pandekagerne ud på en bageplade med bagepapir. Fordel pesto, skinke, røræg, spinat og cheddar på halvdelen af alle pandekagerne og fold den anden halvdel indover fyldt. Bag quesadillas i ca. 10 min. eller indtil de er gyldne og osten er smeltet. Server med salsa. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.