Bagt laks med mangosalsa og ris - Opskrift på bagt laks med mangosalsa og ris
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt laks med mangosalsa og ris

Bagt laks med mangosalsa og ris – Opskrift på lækker bagt laks med mangosalsa og ris. Denne ret er så lækker og virkelig nem at lave. Retten består af laksestykker som toppes med en lækker sød og krydret blanding, mangosalsa med bl.a. peberfrugt og avocado og dertil kogte ris. Det er en super lækker og god aftensmadsret både til hverdag og i weekenden. Rigtig god fornøjelse!

Bagt laks med mangosalsa og ris

Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Bagt laks
Mangosalsa
Derudover

Fremgangsmåde

Bagt laks

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland krydderierne sammen.

Placer laksestykkerne i et ovnfast fad. Fordel krydderiblandingen på laksen. Bag laksen i ca. 20 min.

Mangosalsa

Bland mango, peberfrugt, avocadoer, rødløg, lime, persille og salt i en skål.

Server retten med ris, laks og mangosalsa. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar