Bagt laks med mangosalsa og ris - Opskrift på bagt laks med mangosalsa og ris
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt laks med mangosalsa og ris

Bagt laks med mangosalsa og ris – Opskrift på lækker bagt laks med mangosalsa og ris. Denne ret er så lækker og virkelig nem at lave. Retten består af laksestykker som toppes med en lækker sød og krydret blanding, mangosalsa med bl.a. peberfrugt og avocado og dertil kogte ris. Det er en super lækker og god aftensmadsret både til hverdag og i weekenden. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Bagt laks

2 spsk. brun farin

1 tsk. chiliflager

1 tsk. røget paprika

1 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. salt

Peber

4 laksefileter

Mangosalsa

1 mango, skåret i tern

1 rød peberfrugt, skåret i tern

2 avocadoer, skåret i tern

1 rødløg, skåret i tern

Saften fra 1 lime

1 lille bundt persille, finthakket

1 tsk. salt

Derudover

Ris, kogte

 

 

Fremgangsmåde

Bagt laks

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland krydderierne sammen.

Placer laksestykkerne i et ovnfast fad. Fordel krydderiblandingen på laksen. Bag laksen i ca. 20 min.

Mangosalsa

Bland mango, peberfrugt, avocadoer, rødløg, lime, persille og salt i en skål.

Server retten med ris, laks og mangosalsa. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.