Bagt laks med mangosalsa og ris – Opskrift på lækker bagt laks med mangosalsa og ris. Denne ret er så lækker og virkelig nem at lave. Retten består af laksestykker som toppes med en lækker sød og krydret blanding, mangosalsa med bl.a. peberfrugt og avocado og dertil kogte ris. Det er en super lækker og god aftensmadsret både til hverdag og i weekenden. Rigtig god fornøjelse!
Bagt laks med mangosalsa og ris
Ingredienser
Bagt laksFremgangsmåde
Bagt laks
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bland krydderierne sammen.
Placer laksestykkerne i et ovnfast fad. Fordel krydderiblandingen på laksen. Bag laksen i ca. 20 min.
Mangosalsa
Bland mango, peberfrugt, avocadoer, rødløg, lime, persille og salt i en skål.
Server retten med ris, laks og mangosalsa. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar