Hjemmelavede blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, dild og rødløg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blinis med stenbiderrogn

Hjemmelavede blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, dild, rødløg og citronskiver. Blinis bages traditionelt med boghvedemel, der giver en lidt mere grov stuktur og “grovere” smag, som jeg synes passer rigtig godt til fyldet. Du kan dog sagtens bage dem med almindeligt hvedemel. Blinis er en fin og hurtig forret/appetizer at servere og de kan også toppes med f.eks. røget laks, rejer og kaviar. Hvis du er ligeså vild med stenbiderrogn som jeg er, så skal du også prøve denne kartoffelpizza med stenbiderrogn og burrata. God fornøjelse!

 

Blinis med stenbiderrogn

Ingredienser

Blinis (ca. 30 stk.):
Pynt:

Fremgangsmåde

Blinis:

Kom boghvedemel, kærnemælk, salt og æg i en skål, og pisk det sammen til en sej, lidt tyk dej. Lige inden blinis’ne skal bages, røres natronen ud i en lille smule kærnemælk og blandes i dejen. Bag små blinis-pandekager i smør ved middelvarme.

 

Pynt de nybagte blinis med creme fraiche, stenbiderrogn, hakket rødløg, dild og citronskiver. Spis dem med det samme, så smager de allerbedst. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar