Champignoner med flødeost og bacon- de lækreste fyldte champignoner. Denne snack eller tilbehør får vi ret tit herhjemme. De kan både bruges som tilbehør til aftensmad, til tapas eller som en del af en forret. Fyldet i champignonerne består af flødeost rørt op med purløg, paprika og hvidløgspulver, og så bliver de bagt i ovnen med bacon ovenpå. Hvis de skal serveres til gæster, og der er brug for at forberede tingene i god tid, så kan champignonerne sagtens fyldes med flødeosten, og bacon og blot stå på køl indtil de skal bages i ovnen lige inden servering. Se flere ideer til lækkert tilbehør lige her. Rigtig god fornøjelse
Ingredienser
Champignoner med flødeost og bacon
500 g champignoner, ca. 16 stk.
200 g flødeost, f.eks. Philadelphia
Et lille bundt purløg
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk paprika
Salt og peber
4 gode skiver bacon
Fremgangsmåde
Champignoner med flødeost og bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl og ordn champignonerne og fjern stokken.
Bland flødeost med hakket eller klippet purløg, hvidløgspulver, paprika, salt og peber. Fyld det i champignonerne. Skær hver baconskive i 4 dele, så du i alt har ca. 16 stykker bacon. Placer et stykke bacon på hver champignon og kom dem i et fad. Bag champignonerne i ca. 25-30 minutter indtil bacon er sprødt. Server straks. Velbekomme!
Varmluft eller almindelig ovn? 🙂
Varmluft 🙂