Champignoner med flødeost og bacon - Opskrift på lækre fyldte champignoner
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Champignoner med flødeost og bacon

Champignoner med flødeost og bacon- de lækreste fyldte champignoner. Denne snack eller tilbehør får vi ret tit herhjemme. De kan både bruges som tilbehør til aftensmad, til tapas eller som en del af en forret. Fyldet i champignonerne består af flødeost rørt op med purløg, paprika og hvidløgspulver, og så bliver de bagt i ovnen med bacon ovenpå. Hvis de skal serveres til gæster, og der er brug for at forberede tingene i god tid, så kan champignonerne sagtens fyldes med flødeosten, og bacon og blot stå på køl indtil de skal bages i ovnen lige inden servering. Se flere ideer til lækkert tilbehør lige her. Rigtig god fornøjelse

Champignoner med flødeost og bacon

Tilbehør til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Champignoner med flødeost og bacon

Fremgangsmåde

Champignoner med flødeost og bacon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl og ordn champignonerne og fjern stokken.

Bland flødeost med hakket eller klippet purløg, hvidløgspulver, paprika, salt og peber. Fyld det i champignonerne. Skær hver baconskive i 4 dele, så du i alt har ca. 16 stykker bacon. Placer et stykke bacon på hver champignon og kom dem i et fad. Bag champignonerne i ca. 25-30 minutter indtil bacon er sprødt. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar