Biscoff cheesecake i glas - no bake cheesecake med Lotus Biscoff

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Biscoff cheesecake i glas

Biscoff cheesecake i glas – Opskrift på nem og lækker no bake cheesecake med Lotus Biscoff kiks, Daim og Lotus Biscoff spread. Disse små cheesecakes i glas består af en kiksebund bestående kun af Lotus Biscoff kiks, derudover er der en lækker ostecreme med daim. Ovenpå er der et lag smeltet Lotus Biscoff spread.

Lotus Biscoff produkter kan købes i Normal og Meny har også deres produkter. De glas jeg bruger er WECK glas og er 290 ml.

Cheesecake fyldet er lavet uden husblas, så derfor er det vigtigt, at fløden bliver pisket til en fast skum og forsigtigt bliver vendt med flødeosten, da det på den måde holder på formen og ikke klasker sammen. Desserten kan laves dagen inden servering og den er perfekt at have med til f.eks. nytårsaften eller påske. Prøv også min opskrift på Daim cheesecake i glas eller min opskrift på appelsin cheesecake i glas. Rigtig god fornøjelse!

 

Biscoff cheesecake i glas

Opskrift til 8 stk.
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Kiksebund
Flødeostecreme
Biscoff spread lag
Desuden

Fremgangsmåde

Kiksebund

Knus kiksene og fordel dem i ca. 8 glas.

Flødeostecreme

Pisk flødeost, vanilje, flormelis og citronsaft i en skål.

Pisk fløden til skum i en anden skål.

Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Daim i. Kom cremen i en sprøjtepose og klip et hul forenden. Sprøjt cremen på kiksemassen. Stil det på køl imens Biscoff spread laget laves.

Biscoff spread lag

Kom biscoff spread i en gryde og lun det langsomt op til det bliver flydende. Lad det afkøle en smule inden det hældes på ostecremen. Stil cheesecakes på køl i 30 min.

Pynt cheesecakes med hakket Daim og 1 Lotus Biscoff kiks. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar