Biscoff cheesecake i glas – Opskrift på nem og lækker no bake cheesecake med Lotus Biscoff kiks, Daim og Lotus Biscoff spread. Disse små cheesecakes i glas består af en kiksebund bestående kun af Lotus Biscoff kiks, derudover er der en lækker ostecreme med daim. Ovenpå er der et lag smeltet Lotus Biscoff spread.
Lotus Biscoff produkter kan købes i Normal og Meny har også deres produkter. De glas jeg bruger er WECK glas og er 290 ml.
Cheesecake fyldet er lavet uden husblas, så derfor er det vigtigt, at fløden bliver pisket til en fast skum og forsigtigt bliver vendt med flødeosten, da det på den måde holder på formen og ikke klasker sammen. Desserten kan laves dagen inden servering og den er perfekt at have med til f.eks. nytårsaften eller påske. Prøv også min opskrift på Daim cheesecake i glas eller min opskrift på appelsin cheesecake i glas. Rigtig god fornøjelse!
Biscoff cheesecake i glas
Ingredienser
KiksebundFremgangsmåde
Kiksebund
Knus kiksene og fordel dem i ca. 8 glas.
Flødeostecreme
Pisk flødeost, vanilje, flormelis og citronsaft i en skål.
Pisk fløden til skum i en anden skål.
Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Daim i. Kom cremen i en sprøjtepose og klip et hul forenden. Sprøjt cremen på kiksemassen. Stil det på køl imens Biscoff spread laget laves.
Biscoff spread lag
Kom biscoff spread i en gryde og lun det langsomt op til det bliver flydende. Lad det afkøle en smule inden det hældes på ostecremen. Stil cheesecakes på køl i 30 min.
Pynt cheesecakes med hakket Daim og 1 Lotus Biscoff kiks. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hva er biscoff? Har ikke meny eller normal butikk her.
Hva kan jeg bruke som erstatning?
Biscoff er en kikse-spread, som man også kan få som kiks. Det minder meget om Bastogne kiks 🙂
Kan man lage desserten dagen i forveien?
Ja sagtens. Oftest smager det bedre næste dag.