Bastogne trøfler - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bastogne trøfler

Bastogne trøfler – Opskrift på nemme trøfler med Bastogne kiks, flødeost og hvid chokolade. Super nemme og lækre trøfler med kanelkiks.

Bastogne trøfler

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 15 min.

Ingredienser

Bastogne trøfler

Fremgangsmåde

Bastogne trøfler

Hak kiksene til fint “mel” i en foodprocessor eller minihakker (gem lidt af de knuste kiks til pynt). Bland kiks sammen med flødeost og rør det godt sammen til en ensartet masse. Form massen til 16-18 kugler og stil dem på køl i 30 min.

Smelt chokoladen over vandbad. Dyp kuglerne i chokoladen og placer dem på et skærebræt med bagepapir. Drys med knuste kiks og stil dem på køl indtil chokoladen er størknet. Velbekomme!

Bedøm

Bastogne trøfler

Disse Bastogne trøfler består kun af 3 ingredienser: Bastogne kiks, neutral flødeost og hvid chokolade. Trøflerne er super nemme at lave og laves ved at finthakke Bastogne kiks og blande dem med flødeost. Massen trilles til kugler som dyppes i hvid chokolade. Nemmere bliver det ikke! De er perfekte at servere til aftenkaffen eller som en del af konfekten til jul.

Trøflerne kan laves med 100 g kondenseret mælk i stedet for flødeost. Og i stedet for den hvide chokolade, så kan trøflerne overtrækkes med enten mørk chokolade eller mælkechokolade.

Lav gerne trøflerne en dag i forvejen, så bliver de ekstra gode. Jeg er kæmpe fan af ting, der kan laves med ganske få ingredienser og så alligevel smage vildt godt. Prøv også min opskrift på Oreo trøfler eller min opskrift på hjemmelavede Bastogne kiks. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar