Kokostrøfler - Trøfler med hvid chokolade og kokos
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kokostrøfler

Kokostrøfler – Opskrift på de lækreste trøfler med hvid chokolade, appelsin og kokos. Disse kokostrøfler er super nemme at lave og er så gode. Trøflerne består af hvid chokolade, som smeltes sammen med piskefløde og smør. Der tilsættes lidt kokos, vanilje og revet appelsinskal i massen. Efterfølgende sættes massen på køl, hvorefter den trilles til kugler og rulles i kokos.

Normalt er jeg ikke så vild med hvid chokolade, men kombinationen af den hvide chokolade, kokos, appelsin og vanilje er simpelthen så lækker. Trøflerne kan sagtens laves i god tid og opbevares på køl i en bøtte.

Jeg har mange andre opskrifter på trøfler, som du kan se lige her. Rigtig god fornøjelse!

Kokostrøfler

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 2 t.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Kokostrøfler
Desuden

Fremgangsmåde

Kokostrøfler

Smelt chokoladen sammen med fløde i en skål over vandbad. Tilsæt smør og smelt det sammen til en ensartet masse.

Tag gryden af varmen og rør kokos, appelsinskal og vanilje i massen. Kom husholdningsfilm over og stil på køl i 2 timer.

Form og rul til ca. 15 kugler og tril dem i kokos. Nyd med det samme eller stil dem på køl i en bøtte, hvor de kan holde sig i et par uger. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar