Bagte rabarber med yoghurtcreme - Opskrift på lækker dessert med rabarber og yoghurt

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagte rabarber med yoghurtcreme

Den lækreste forårsdessert med bagte rabarber med yoghurtcreme. En enkel dessert som er både syrlig, frisk og sød. Jeg elsker at bruge rabarber i det søde køkken og det er atter blevet rabarbersæson. Jeg har bagt rabarberne med massere af vanilje og citronskal, det er en vidunderlig kombination. Desserten er anrettet i glas med skiftevis bagte rabarber og yoghurtcreme. Denne lækre nemme dessert er perfekt at servere til dessert efter middagen eller til eftermiddagskaffen. Prøv også denne trifli med bagte rabarber, sprøde havregryn og mascarponecreme, den lækreste rabarberkompot, koldskål med rabarber og mojito med rabarber. Rigtig god fornøjelse!

Bagte rabarber med yoghurtcreme

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Yoghurtcreme
Bagte rabarber
Derudover

Fremgangsmåde

Yoghurtcreme

Vend yoghurten sammen med flormelis, citronsaft og skal og salt. Pisk fløden til en let skum og vend den i yoghurten. Stil yoghurtcremen på køl imens du laver rabarberne.

Bagte rabarber

Skyl rabarberne godt og skær dem ud i små stykker. Bland rabarberne med sukker, vaniljestang og citronskal og kom dem i et ildfast fad med stanniol over. Bag rabarberne i ca. 25 minutter ved 200 C varmluft. Lad rabarberne køle af og sigt herefter saften fra, så du har de bagte rabarber og saften hver for sig.

Ved servering

Vend lidt af saften sammen med yoghurtcremen, så der dannes fine striber i cremen. Anret desserten i fine glas: Kom lidt yoghurtcreme i bunden, kom bagte rabarber ovenpå, kom yoghurtcreme ovenpå og pynt med bagte rabarber, saft og mynte/citronmelisse.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar