Bagt laks med honning og panko - Bagt laks med honning og panko

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt laks med honning og panko

Bagt laks med honning og panko – Opskrift på den bedste bagte laks med krydderier, honning, sennep og panko. Denne opskrift på bagt laks er min favorit. Laksen bliver så saftig og fyldt med smag. Laksen drysses med krydderier og smøres med sennep og honning. Herefter drysses der pankorasp og persille på, hvorefter laksen bages i ovnen. En super dejlig måde at servere laks på og den kan både nydes varm og kold.

Server f.eks. laksen sammen med denne bagte kartoffelsalat eller server den med en salat eller sammen med denne poké bowl.  Rigtig go fornøjelse!

Bagt laks med honning og panko

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bagt laks med honning og panko

Tænd ovnen på 185 C varmluft

Kom laksefileten i et fad beklædt med bagepapir. Bland paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen og fordel det på laksen.

Rør sennep og honning sammen og hæld udover laksen. Bland pankorasp, persille og olie og drys det udover laksen. Bag laksen i ca. 25 min. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar