Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater – den klassiske danske frikadelle med et tvist. Disse frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater, og massere af hvidløg, smager virkelig godt. Jeg tror de fleste familier har deres helt egen opskrift på klassiske frikadeller, og i min familie er det min mormor og mor, der mestrer frikadelleopskriften. Frikadeller kan serveres til mange ting, f.eks. på hjemmebagt rugbrød, til kartoffelsalat, til madpakken, skovturen, buffeten eller bare lige som en hurtig snack. Opskriften giver 20 store frikadeller, men de kan også laves mindre og f.eks. kommes i hjemmebagt pitabrød med dressing og grøntsager. Prøv også denne græske salat sammen med. Frikadellerne kan laves i dobbeltportion og så kan den ene halvdel fryses ned. Rigtig god fornøjelse!
Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater
Ingredienser
Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater (20 stk.)Fremgangsmåde
Frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater
Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål). Rør farsen sammen og smag til om der skal mere salt eller peber i.
Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende.
Lad farsen hvile på køl i 1 time, så den kan sætte sig og suge en masse god smag fra ingredienserne.
Varm en pande op med alt smørret. Lad smørret “bruse af” og form farsen til frikadeller. Steg ca. 10 frikadeller af gangen i ca. 10 minutter ved middelhøj varme. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar