Rugbrødscrunch med mandler, kanel og mørk chokolade. En virkelig lækker opskrift på rugbrødscrunch lavet med tørt, daggammelt og kedeligt rugbrød. Rugbrødscrunch eller knas er virkelig nemt at lave, og det er en god måde at bruge daggammelt rugbrød på i stedet for at smide det ud. Jeg har krydret rugbrødscrunchen med kanel og det smager virkelig skønt. Der er også mandler i, som sagtens kan skiftes ud med hasselnødder eller begge dele. Brug rugbrødscrunch på ymer, græsk yoghurt, skyr, smoothiebowl eller nyd det med mælk på. Rigtig god fornøjelse!
Rugbrødscrunch
Ingredienser
RugbrødscrunchFremgangsmåde
Rugbrødscrunch
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Smuldr rugbrødet, enten med fingrene eller i en foodprocessor. Bland rugbrød med smeltet smør, rørsukker, kanel og hakkede mandler. Beklæd en bageplade med bagepapir og bred blandingen ud på bagepladen. Bag rugbrød i ca. 30 minutter indtil det er sprødt og har fået farve. Lad rugbrødscrunch afkøle helt og bland det herefter med chokolade. Opbevar rugbrødscrunch i en tætsluttende beholder eller glas ved stuetemperatur. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar