Rugbrødscrunch - Opskrift på rugbrødscrunch lavet af daggammelt rugbrød

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rugbrødscrunch

Rugbrødscrunch med mandler, kanel og mørk chokolade. En virkelig lækker opskrift på rugbrødscrunch lavet med tørt, daggammelt og kedeligt rugbrød. Rugbrødscrunch eller knas er virkelig nemt at lave, og det er en god måde at bruge daggammelt rugbrød på i stedet for at smide det ud. Jeg har krydret rugbrødscrunchen med kanel og det smager virkelig skønt. Der er også mandler i, som sagtens kan skiftes ud med hasselnødder eller begge dele. Brug rugbrødscrunch på ymer, græsk yoghurt, skyr, smoothiebowl eller nyd det med mælk på. Rigtig god fornøjelse!

Rugbrødscrunch

Opskrift til 5-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Rugbrødscrunch

Fremgangsmåde

Rugbrødscrunch

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smuldr rugbrødet, enten med fingrene eller i en foodprocessor. Bland rugbrød med smeltet smør, rørsukker, kanel og hakkede mandler. Beklæd en bageplade med bagepapir og bred blandingen ud på bagepladen. Bag rugbrød i ca. 30 minutter indtil det er sprødt og har fået farve. Lad rugbrødscrunch afkøle helt og bland det herefter med chokolade. Opbevar rugbrødscrunch i en tætsluttende beholder eller glas ved stuetemperatur. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar