Rugbrødscrunch med mandler, kanel og mørk chokolade. En virkelig lækker opskrift på rugbrødscrunch lavet med tørt, daggammelt og kedeligt rugbrød. Rugbrødscrunch eller knas er virkelig nemt at lave, og det er en god måde at bruge daggammelt rugbrød på i stedet for at smide det ud. Jeg har krydret rugbrødscrunchen med kanel og det smager virkelig skønt. Der er også mandler i, som sagtens kan skiftes ud med hasselnødder eller begge dele. Brug rugbrødscrunch på ymer, græsk yoghurt, skyr, smoothiebowl eller nyd det med mælk på. Rigtig god fornøjelse!
Rugbrødscrunch
Ingredienser
RugbrødscrunchFremgangsmåde
Rugbrødscrunch
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Smuldr rugbrødet, enten med fingrene eller i en foodprocessor. Bland rugbrød med smeltet smør, rørsukker, kanel og hakkede mandler. Beklæd en bageplade med bagepapir og bred blandingen ud på bagepladen. Bag rugbrød i ca. 30 minutter indtil det er sprødt og har fået farve. Lad rugbrødscrunch afkøle helt og bland det herefter med chokolade. Opbevar rugbrødscrunch i en tætsluttende beholder eller glas ved stuetemperatur. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar