Syltede rødløg - Opskrift på hjemmelavede syltede rødløg

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Syltede rødløg

Syltede rødløg – Opskrift på nemme og lækre hjemmesyltede rødløg med timian og sennepskorn. Det er super nemt og lækkert at lave syltede rødløg selv. De laves ved at skære rødløg i skiver og komme dem i et glas med låg eller i en bøtte med låg. Herefter koges vand, lagereddike, hvidvinseddike, sukker og salt, som hældes udover løgene med sennepskorn, hele peberkorn og frisk timian. De syltede rødløg stilles på køl til dagen efter, hvor de har den dejligste smag og tekstur og den smukkeste farve.

Jeg tilsætter frisk timian, hele peberkorn og sennepsfrø, men man kan også tilsætte f.eks. frisk chili, hele kanelstænger, kardemommefrø, stjerneanis eller laurbærblade til lagen. De syltede rødløg kan holde sig i 1-2 måneder på køl i det lukkede glas eller bøtte. Husk at bruge en ren gaffel eller ske, når der tages af rødløgene, så de kan holde sig.

Hvad kan jeg bruge syltede rødløg til?

De hjemmesyltede rødløg er perfekte at bruge til alverdens madretter, da de giver en dejlig syrlig smag og sprødhed til retter. Her er nogle af mine favorit-ting, hvor syltede rødløg kan bruges:

Prøv også min opskrift på hjemmelavet agurkesalat. Rigtig god fornøjelse!

Syltede rødløg

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning + 12 t.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom rødløgsskiverne i et skoldet glas med låg eller en bøtte med låg sammen med timiankvistene.

Kom lagereddike, hvidvinseddike, vand, sennepsfrø, hele peberkorn, salt og sukker i en gryde. Varm det op til kogepunktet. Sukkeret skal være opløst, før lagen er klar.

Hæld den varme lage på rødløgene, luk låget og stil rødløgene på køl til dagen efter. De er herefter klar til brug. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar