Gnocchi med ærter – Opskrift på en lækker vegetarisk hverdagsret med gnocchi i cremet flødeostsauce med ærter og hvidvin. Denne super nemme, enkle og smagfulde ret er perfekt at servere i hverdagene. Retten består af gnocchi, som steges sprøde på panden i smør. Der laves en lækker sauce med bl.a. hvidløg, ærter, hvidvin, flødeost og citron. Jeg pynter retten med revet parmesan. Retten er vegetarisk, men man kan sagtens servere hvid fisk, laks eller stegt kylling til.
Normalt koger man gnocchi i et par minutter, men man kan også sagtens stege dem i stedet for, som jeg har gjort her. Det giver nogle sprøde og lækre gnocchi, som passer perfekt til denne ret.
Retten kan sagtens gøres mere grøn ved at tilsætte frisk spinat eller squash skåret i små tern. Prøv også min opskrift på gnocchi i cremet tomatsauce med burrata eller gnocchi i cremet svampesauce. Rigtig god fornøjelse!
Gnocchi med ærter
Ingredienser
Fremgangsmåde
Steg gnocchi i 2 spsk. smør på en pande. De skal være gyldne og sprøde. Hæld gnocchi på en tallerken og smelt de næste 2 spsk. smør på samme pande. Svits hvidløgene og tilsæt ærterne.
Hæld hvidvin på, lad det simre og tilsæt flødeosten. Rør flødeosten godt ud og tilsæt vand, citronsaft og citronskal. Smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 min. under omrøring.
Hæld gnocchi i saucen. Server retten med revet parmesan udover. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar