Krydret ovnbagt kylling – Opskrift på lækre saftige kyllingebryster med krydderier og brun farin. Disse kyllingebryster er så gode og nemme at lave. Kyllingebrysterne pensles først med olie og bagefter drysses de med en blanding af paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin. Kyllingen bages i ovnen og skæres derefter i skiver eller serveres hele. Det giver nogle kyllingebryster med masser af saft og god smag. Server kyllingen med f.eks. denne spinatsalat og disse parmesankartofler. Rigtig god fornøjelse!
Krydret ovnbagt kylling
Ingredienser
Fremgangsmåde
Krydret ovnbagt kylling
175 C varmluft.
Gnid olien ind i kyllingen.
Bland paprika, løgpulver, hvidløgspulver, salt, peber og brun farin sammen og vend kyllingen i krydderiblandingen på begge sider.
Placer kyllingen i et fad med bagepapir. bag kyllingen i 10 min. og vend kyllingen og bag i yderligere 25 min.
Lad kyllingen hvile i 10 min. inden den serveres. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar