Snoede pestostænger - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snoede pestostænger

Snoede pestostænger – Opskrift på de lækreste snoede pestostænger med revet mozzarella. Disse snoede pestobrød er så gode og nemme at bage. Jeg har lavet dem med basilikumspesto, men de kan også laves med persillepesto eller rød pesto. Hvis det skal være ekstra nemt, så kan en købt pesto sagtens bruges. Der er revet mozzarella ost i også, men det kan man sagtens undlade eller bytte ud med f.eks. revet cheddar eller en anden form for ost.

Brødene kan bruges til madpakken, til picnic, til tapas og de er også perfekte at servere til suppe.Prøv også min opskrift på boller med skinke og ost eller min opskrift på hvidløgsbrød med ost. Rigtig god fornøjelse!

 

Snoede pestostænger

Opskrift til 5-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt 1 t. 40 min.

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Snoede pestostænger

Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og olivenolie. Tilsæt mel og salt og ælt dejen på maskine til dejen slipper skålens sider og bliver blank og smidig. Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er.

Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Drys bordet med mel og rul dejen ud til en rektangel. Smør pesto og drys med mozzarella på den ene halvdel af dejen. Fold den anden del af dejen indover fyldet. Skær dejen ud i ca. 12 strimler og twist hver strimmel.

Kom dem på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir og pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 10-12 min. eller indtil de er gyldne. Lad pestostængerne afkøle på en rist og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar