Parmesanchips – Opskrift på sprøde og lækre parmesanchips af revet parmesan. Disse parmesanchips er så nemme at lave og det kræver kun 2 ingredienser nemlig revet parmesan og tørret oregano. Oreganoen kan man sagtens udelade eller også kan man bruge chiliflager, løgpulver, hvidløgspulver, tørret timian eller solsikkekerner. Prøv at komme parmesanchips på risotto, det smager fremragende!
Parmesanchips er en skøn og lækker snack som kan serveres til dronningens nytårstale med f.eks. saltede mandler, gode oliven og et glas bobler. I stedet for parmesan kan disse sprøde chips også laves med revet vesterhavsost. Prøv også min opskrift på cheddar tacos. Rigtig god fornøjelse!
Parmesanchips
Ingredienser
Parmesanchips (ca. 18-20 stk.)Fremgangsmåde
Parmesanchips
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt ca. 9 spsk. med revet parmesan på hver plade, med mellemrum imellem. Drys med oregano og bag parmesanen i ca. 8-10 min. De skal boble og være let gyldne. Lad parmesanchips afkøle og så skulle de gerne være blevet sprøde. VElbekomme!
Skriv endelig en kommentar