Tortilla kræmmerhuse med bønnefyld - Tortilla kræmmerhuse med bønnefyld

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tortilla kræmmerhuse med bønnefyld

Tortilla kræmmerhuse med bønnefyld – Opskrift på sprøde tortilla kræmmerhuse med bønnefyld og guacamole. Disse fyldte kræmmerhuse lavet af tortilla pandekager er virkelig en sjov og lækker måde at servere mexicanske pandekager på. Jeg har lavet dem i en vegetarisk version med krydret bønnefyld med bl.a. peberfrugt, sorte bønner og majs. Kræmmerhusene kan sagtens fyldes med andre lækkerier f.eks. kan de laves, som disse fajitas med kylling, løg og peberfrugt eller med oksekødsfyld som disse enchiladas.

Tortilla kræmmerhusene laves ved at skære pandekagerne over på midten og derefter rulles hvert stykke sammen til et kræmmerhus. Jeg kan godt lide at bage pandekagerne, så de får lidt farve og bliver sprøde, men man kan også sagtens undlade at bage dem, så de bare er kolde.  Her har jeg serveret kræmmerhusene med creme fraiche og hjemmelavet guacamole. Rigtig god fornøjelse!

Tortilla kræmmerhuse med bønnefyld

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Bønnefyld
Derudover

Fremgangsmåde

Bønnefyld

Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olie på en pande. Tilsæt bønner, majs, hakkede tomater og taco krydderi. Lad det stå at simre under omrøring.

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Lav tortilla kræmmerhuse ved at skære pandekagerne over på midten, så du i alt har 8 halve pandekager. Rul hver pandekage til et kræmmerhus og luk med tandstikker. Bag kræmmerhusene i ca. 5-8 minutter eller indtil de er blevet lidt lysebrune og sprøde.

Fyld kræmmerhusene med bønnefyld, ost og persille/koriander og server guacamole og creme fraiche til og evt. nachos. Rigtig god fornøjelse!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar