Stegte broccolini med feta og cashewnødder – Opskrift på lækkert tilbehør med stegte aspargesbroccoli /broccolini, feta, cashewnødder, granatæble, chili og spinatpesto. Aspargesbroccoli er lange tynde broccoli-stænger som er super sprøde og lækre. Jeg har her stegt dem ved høj varme på en pande med olivenolie og citronsaft og derefter toppet med lækre toppings som smuldret feta, ristede cashewnødder, granatæble-kerner, tynde skiver chili og spinatpesto. Pesto-delen kan sagtens undlades eller det kan være en anden pesto f.eks. basilikum eller tomatpesto. Server denne ret som tilbehør til grillet fisk eller kød eller som en del af et lækkert bord med andre salater og småretter.
Broccolini kan også grilles på grillen eller på en grillpande. Prøv også denne opskrift på bagt blomkål med parmesan eller smørstegt spidskål med hasselnødder og parmesan. Rigtig god fornøjelse!
Stegte broccolini med feta og cashewnødder
Ingredienser
Stegte broccolini med feta og cashewnødderFremgangsmåde
Stegte broccolini med feta og cashewnødder
Steg broccolini i citronsaft olivenolie på en pande ved høj varme til de får farve. Drys salt og peber på og kom broccolini på et fad.
Pynt med granatæble-kerner, feta, cashewnødder, chili/jalapenos og spinatpesto. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar