2 slags dadelkonfekt er hvad julekalenderens 14. låge gemmer på. Jeg elsker, at lave opskrifter på lækkerier, der er nemme og kun kræver relativt få ingredienser, og når det så også smager fantastisk, så er det rent win! Disse dadlelkonfekt-bidder er lavet med både marcipan og peanutbutter og herefter dyppet i mørk chokolade. Jeg har brugt store saftige Medjoul dadler, men de er altså ret dyre, så andre dadler kan også bruges.
Min mor har fødselsdag i dag, så jeg startede dagen tidligt i morges med at bage mine fluffy american pancakes, lave de lækreste cremede røræg, cocktailpølser og en masse andre lækre ting til morgenbordet. Hyggeligste start på dagen! Jeg håber, at I får en skøn fredag med tid til hygge med dem i holder af.
2 slags dadelkonfekt
Ingredienser
2 slags dadelkonfekt:Fremgangsmåde
2 slags dadelkonfekt:
Flæk dadlerne og fjern stenene. Fyld halvdelen af dadlerne med marcipan og den anden del med peanutbutter. Smelt chokoladen over vandbad og dyp dadlerne i chokoladen. Pynt med lige det du kan lide. Jeg har pyntet med kakaonibs og kokossmil.
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar