Opskrifter Livsstil

2 slags dadelkonfekt

2 slags dadelkonfekt er hvad julekalenderens 14. låge gemmer på. Jeg elsker, at lave opskrifter på lækkerier, der er nemme og kun kræver relativt få ingredienser, og når det så også smager  fantastisk, så er det rent win! Disse dadlelkonfekt-bidder er lavet med både marcipan og peanutbutter og herefter dyppet i mørk chokolade. Jeg har brugt store saftige Medjoul dadler, men de er altså ret dyre, så andre dadler kan også bruges.

Min mor har fødselsdag i dag, så jeg startede dagen tidligt i morges med at bage mine fluffy american pancakes, lave de lækreste cremede røræg, cocktailpølser og en masse andre lækre ting til morgenbordet. Hyggeligste start på dagen! Jeg håber, at I får en skøn fredag med tid til hygge med dem i holder af.

2 slags dadelkonfekt
Ingredienser

2 slags dadelkonfekt:

20 store Medjoul dadler

150 g marcipan, skåret i 10 lige store stykker

10 tsk. peanutbutter

300 g mørk chokolade f.eks.

Kakaonibs

Kokossmil

 

 

 

Fremgangsmåde

2 slags dadelkonfekt:

Flæk dadlerne og fjern stenene. Fyld halvdelen af dadlerne med marcipan og den anden del med peanutbutter. Smelt chokoladen over vandbad og dyp dadlerne i chokoladen. Pynt med lige det du kan lide. Jeg har pyntet med kakaonibs og kokossmil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.