Waldorfsalat – Opskrift på klassisk waldorfsalat med cremet dressing med vindruer, bladselleri, æbler og valnødder. Denne skønne salat er så lækker og nem at lave. Waldorfsalat er en perfekt salat og tilbehør til året julefrokoster eller til juleaften.
Waldorfsalat er nærmest en frugtsalat, dog er der i denne salat bladselleri og valnødder. Jeg laver salaten med græsk yoghurt, men creme fraiche eller letpisket flødeskum kan også bruges. Waldorfsalaten kan serveres sammen med vildt, and og meget andet kød og er også perfekt at servere som tilbehør til vintermad. Lav gerne waldorfsalaten dagen inden servering og opbevar den i køleskabet. Prøv også min opskrift på hønsesalat eller skaldyrssalat. Velbekomme!
Waldorfsalat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Waldorfsalat
Rør græsk yoghurt sammen med mayonnaise og smag til med salt, peber, citronsaft og sukker. Rør æble, bladselleri, vindruer og valnødder i dressingen. Pynt evt. med lidt ekstra hakkede valnødder. Stil waldorfsalaten på køl inden servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar