Vegetarisk cæsarsalat - Opskrift på fyldig vegetarisk cæsarsalat
Opskrifter Livsstil Shop

Vegetarisk cæsarsalat

Vegetarisk cæsarsalat – Opskrift på fyldig vegetarisk cæsarsalat med bagte kikærter, croutoner, æg og dressing. En cæsarsalat er normalt med kylling, men her har jeg skiftet kyllingen ud med bagte kikærter og æg. Det er en super nem, lækker og mættende måltidssalat. Jeg fik denne salat fra HelloFresh engang, og mig og min søster laver den tit til aftensmad i hverdagene. Den er også super god til frokost dagen efter.

Prøv også min opskrift på luksus cæsarsalat med sprød kylling og bacon. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Bagte kikærter med croutoner

200 g daggammelt brød

1 dåse kikærter

1 fed hvidløg, presset

4 spsk. olivenolie

1 tsk. paprika

Dressing

30 g mayonnaise

85 g creme fraiche

2 spsk. fintrevet parmesan

1 tsk. sennep

Salt og peber

Salat

1 agurk, skåret i tern

250 g tomater, skåret i halve

2 stk. romaine salathoveder, fintsnitter

Derudover

4 smilende æg, skåret i halve

Høvlet parmesan

 

Fremgangsmåde

Bagte kikærter med croutoner

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær brødet ud i tern og kom dem på en bageplade med bagepapir. Tilsæt kikærter, hvidløg, olivenolie og paprika. Rør det rundt og bag i 10 min. Lad det afkøle.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen.

Salat

Kog æggene til smilende eller hårdkogte og pil dem.

Kom agurketern, halve tomater og fintsnittet salat på et fad og vend det rundt. Tilsæt kikærter og croutoner. Pynt med æg, dressing og høvlet parmesan. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

1 Comment
  1. En cæsar salat indeholder salat, croutoner og dressing. Kylling, æg eller andet er for at gøre det til et måltid og ikke en salat. Husk da den blev opfundet, spiste man salat som tilbehør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.