Vegetarisk cæsarsalat - Opskrift på fyldig vegetarisk cæsarsalat

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vegetarisk cæsarsalat

Vegetarisk cæsarsalat – Opskrift på fyldig vegetarisk cæsarsalat med bagte kikærter, croutoner, æg og dressing. En cæsarsalat er normalt med kylling, men her har jeg skiftet kyllingen ud med bagte kikærter og æg. Det er en super nem, lækker og mættende måltidssalat. Jeg fik denne salat fra HelloFresh engang, og mig og min søster laver den tit til aftensmad i hverdagene. Den er også super god til frokost dagen efter.

Prøv også min opskrift på luksus cæsarsalat med sprød kylling og bacon. Rigtig god fornøjelse!

Vegetarisk cæsarsalat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Bagte kikærter med croutoner
Dressing
Salat
Derudover

Fremgangsmåde

Bagte kikærter med croutoner

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær brødet ud i tern og kom dem på en bageplade med bagepapir. Tilsæt kikærter, hvidløg, olivenolie og paprika. Rør det rundt og bag i 10 min. Lad det afkøle.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen.

Salat

Kog æggene til smilende eller hårdkogte og pil dem.

Kom agurketern, halve tomater og fintsnittet salat på et fad og vend det rundt. Tilsæt kikærter og croutoner. Pynt med æg, dressing og høvlet parmesan. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. En cæsar salat indeholder salat, croutoner og dressing. Kylling, æg eller andet er for at gøre det til et måltid og ikke en salat. Husk da den blev opfundet, spiste man salat som tilbehør.

Skriv en kommentar