Vegetarisk cæsarsalat – Opskrift på fyldig vegetarisk cæsarsalat med bagte kikærter, croutoner, æg og dressing. En cæsarsalat er normalt med kylling, men her har jeg skiftet kyllingen ud med bagte kikærter og æg. Det er en super nem, lækker og mættende måltidssalat. Jeg fik denne salat fra HelloFresh engang, og mig og min søster laver den tit til aftensmad i hverdagene. Den er også super god til frokost dagen efter.
Prøv også min opskrift på luksus cæsarsalat med sprød kylling og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Vegetarisk cæsarsalat
Ingredienser
Bagte kikærter med croutonerFremgangsmåde
Bagte kikærter med croutoner
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær brødet ud i tern og kom dem på en bageplade med bagepapir. Tilsæt kikærter, hvidløg, olivenolie og paprika. Rør det rundt og bag i 10 min. Lad det afkøle.
Dressing
Rør alle ingredienserne sammen.
Salat
Kog æggene til smilende eller hårdkogte og pil dem.
Kom agurketern, halve tomater og fintsnittet salat på et fad og vend det rundt. Tilsæt kikærter og croutoner. Pynt med æg, dressing og høvlet parmesan. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
En cæsar salat indeholder salat, croutoner og dressing. Kylling, æg eller andet er for at gøre det til et måltid og ikke en salat. Husk da den blev opfundet, spiste man salat som tilbehør.