Vandmelon med fetacreme - Nem forret med vandmelon og feta
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vandmelon med fetacreme

Vandmelon med fetacreme – Opskrift på lækker appetizer med vandmelon, fetacreme, mynte og honning. Denne hurtige og lækre appetizer med vandmelonskiver, fetacreme, mynte og honning er så nem og hurtig at lave. Det er en slags vandmelonsalat forklædt som pizza-slices, som man kan servere til forret eller som en del af en buffet. Fetacremen laves med feta, græsk yoghurt, honning, salt og peber. Cremen piskes blot sammen med en elpisker, da den ikke skal være for flydende, for så kan den ikke sprøjtes på vandmelonen.

Prøv også at pynte vandmelonen med finthakkede rødløg, ristede pinjekerner eller balsamico glace. Rigtig god fornøjelse!

Vandmelon med fetacreme

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fetacreme
Derudover
Derudover

Fremgangsmåde

Fetacreme

Kom ingredienserne i en skål og pisk med en elpisker til en sammenhængende creme. Cremen skal ikke blendes, for så bliver den for flydende, den skal bare lige hænge sammen. Smag til med salt og peber.

Kom cremen i en sprøjtepose. Lige inden servering pyntes vandmelon med fetacreme, mynte, honning og olivenolie. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar