Dadler i baconsvøb - Opskrift på de lækreste dadler bagt med bacon
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dadler i baconsvøb

Dadler i baconsvøb – Opskrift på de lækreste dadler bagt med bacon, som er perfekt til tapas. Disse dadler med baconsvøb er så lækre og meget nemme at lave. Det kræver faktisk kun 2 ingredienser, for at få disse dadler: friske bløde dadler og bacon i skiver. Jeg elsker denne kombination med de søde bløde dadler og det sprøde salt bacon. Hvis du vil lave dem lidt mere avancerede, så kan dadlerne fyldes med flødeost eller feta, inden der vikles bacon rundt om. Disse dadler er også helt perfekte at servere som en del af lækre kanapeer til nytårsaften. Dadlerne kan både serveres lune, men de smager også dejligt, når de er blevet kolde. Du kan lave lige præcis det antal dadler, som du har lyst til, min opskrift giver 14 stk., fordi det passer med, at der er 7 skiver bacon i en pakke, som man skærer over og vikler om dadlerne. Rigtig god fornøjelse!

Dadler i baconsvøb

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Dadler i baconsvøb

Fremgangsmåde

Dadler i baconsvøb

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Udsten dadlerne. Skær baconskiverne over i to. Vikle et halvt stykke bacon om hver dadel. Læg dadlerne i et ildfast fad. Bag i ovnen i ca. 18-20 min. til bacon er sprødt. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar