Agurkeruller med laks - Opskrift på de lækreste agurke-sushiruller
Opskrifter Livsstil Shop

Agurkeruller med laks

Agurkeruller med laks – Opskrift på de lækreste agurke-sushiruller med laks, avocado og flødeost. Disse agurkeruller er så lækre, friske og perfekte at servere som en forret. De er lavet med agurkestrimler, som rulles om flødeost, røget laks i skiver og avocado. Der kan fyldes mange forskellige ingredienser i agurkerullen. Prøv f.eks. med tynde skiver mango eller bland en smule wasabi i flødeosten, inden den smøres ud på agurken. I stedet for at servere agurkerullerne med soya, kan de serveres med en urtedressing f.eks. denne urtedressing eller med chilimayo. Prøv også at komme tun eller hellefisk i rullerne i stedet for laks. Rigtig god fornøjelse!

Forret til 4-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Agurkeruller med laks

1 agurk

75 g flødeost

150 g røget laks, i skiver

1 avocado, skåret i tynde skiver

Sesamfrø

Soya til dyppelse

 

Fremgangsmåde

Agurkeruller med laks

Riv agurken i lange strimler, med en kartoffelskræller eller på et mandolinjern.

Lav en bund af agurkestrimler ved først at lægge strimler tæt på et stykke køkkenrulle på den ene led og derefter et lag agurkestimler på den anden led. Læg et stykke køkkenrulle ovenpå, så det kan suge vandet, så agurkerne ikke er for vandige.

Vend “agurkegitteret” over på et stykke bagepapir. Smør flødeost, forsigtigt, udover og læg laks, avocado og drys med sesamfrø. Rul det sammen til en roulade og klem bagepapiret rundt om. Læg rullen på køl i 30 minutter. Skær herefter ud til ca. 8-10 sushi-stykker med en skarp kniv. Drys evt. med ekstra sesam og server med soya. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.