Vandmelon carpaccio - Opskrift på vegetarisk carpaccio med vandmelon

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vandmelon carpaccio

 

Vandmelon carpaccio – Opskrift på vegetarisk carpaccio med vandmelon, feta og pistacie. Carpaccio laves oprindeligt med helt tyndskåret råt oksekød, men her har jeg lavet den italienske ret i en vegetarisk udgave. Det er super nemt og lave og virkelig lækkert. Det er helt tyndskåret vandmelon med feta, pistaciekerner, løg, olivenolie og dild. En super dejlig forret eller som en del af middagen. Retten kan enten serveres på et stort fad eller serveres på små tallerkner. Prøv også min opskrift på almindelig vandmelonsalat. Rigtig god fornøjelse!

Vandmelon carpaccio

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vandmelon carpaccio

Skær skrællen af vandmelonen.

Skær herefter vandmelonen i tynde skiver og placer skiverne på et fad.

Drys med feta, løg, pistaciekerner, olivenolie og dild.

Server straks eller opbevar på køl indtil servering.

Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar