Vandmelon carpaccio – Opskrift på vegetarisk carpaccio med vandmelon, feta og pistacie. Carpaccio laves oprindeligt med helt tyndskåret råt oksekød, men her har jeg lavet den italienske ret i en vegetarisk udgave. Det er super nemt og lave og virkelig lækkert. Det er helt tyndskåret vandmelon med feta, pistaciekerner, løg, olivenolie og dild. En super dejlig forret eller som en del af middagen. Retten kan enten serveres på et stort fad eller serveres på små tallerkner. Prøv også min opskrift på almindelig vandmelonsalat. Rigtig god fornøjelse!
Vandmelon carpaccio
Ingredienser
Fremgangsmåde
Vandmelon carpaccio
Skær skrællen af vandmelonen.
Skær herefter vandmelonen i tynde skiver og placer skiverne på et fad.
Drys med feta, løg, pistaciekerner, olivenolie og dild.
Server straks eller opbevar på køl indtil servering.
Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar