Udon nudler med kylling og agurk - Nudelret med udon nudler
Opskrifter Livsstil Shop

Udon nudler med kylling og agurk

Udon nudler med kylling og agurk – Opskrift på lækker nudelret med Udon nudler, agurk, kylling og tahin dressing. Denne lækre og hurtige nudelret består af kogt kylling, som trækkes fra hinanden og blandes med en lækker tahin dressing, revet agurk, forårsløg, sesamfrø og udon nudler.

Udon er en tyk nudel lavet af hvedemel, som man ofte bruger i det japanske køkken, og det er comfortfood for mange japanere. Der er mange forskellige måder, man kan servere nudlerne på. Man kan f.eks. servere dem i suppe eller bruge dem i stir fry. Nudlerne kan købes i asiatiske supermarkeder. Andre nudler kan selvfølgelig også bruges i denne ret.

Server nudelretten med en salat eller min opskrift på asiatisk agurkesalat. Prøv også min opskrift på peanutbutter nudler.

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Udon nudler med kylling og agurk

Nudler til 3-4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Udon nudler med kylling og agurk

3 stk. kyllingebryster

1 håndfuld frisk basilikum

1 rødløg, skåret i store tern

Salt og peber

Tahin dressing

4 spsk. lys tahin

2 spsk. soya

2 spsk. riseddike

1 tsk. flydende honning

1 spsk. chili olie eller sriracha

Vand

Derudover

600 g udon nudler

1 agurk, revet

5 stængler forårsløg, skåret i skiver

Sorte eller lyse sesamfrø

 

Fremgangsmåde

Udon nudler med kylling og agurk

Kom kylling, basilikum, rødløg i tern, salt og peber i en gryde og dæk med vand. Kom låg på og kog kyllingen i ca. 20 minutter.

Træk kyllingen fra hinanden med to gafler.

Tahin dressing

Pisk alle ingredienserne sammen og tilsæt vand indtil dressingen har den ønskede konsistens.

Kom kogende vand på udon nudlerne og lad dem stå i 5 min. Hæld vandet fra.

Kom nudler, revet kylling, revet agurk, forårsløg, tahin dressing og sesamfrø i en skål og vend det hele sammen. Server straks. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.