Nem pastaret med tortellini, bagte tomater, pesto og mozzarella
Opskrifter Livsstil Shop

Tortellini med pesto og tomater

Tortellini med pesto og tomater – Opskrift på nem og lækker pastaret med tortellini, bagte tomater, pesto og mozzarella. Denne pastaret er super nem at lave og er perfekt at servere på de dage, hvor det skal gå hurtigt med aftensmaden. Pastaretten laves ved at bage tomater i ovnen i et fad hvor der derefter tilsættes kogte tortellini pastaer, spinatpesto og mozzarella kugler. Jeg bruger denne opskrift på hjemmelavet spinatpesto,  men denne ret behøves ikke at laves med hjemmelavet pesto, en købt pesto kan også sagtens bruges. Det kan både være rød pesto og grøn pesto.

Tortellini er fyldte friske pastaer. De kan købes med mange slags forskellige fyld. Her har jeg brugt tortellini med spinat og ricotta, men det kan også være dem med skinke. Prøv også denne pastaret med bagt feta og tomat. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

Tortellini med pesto og tomater

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Tortellini med pesto og tomater

500 g små tomater

2 spsk. olivenolie

1 håndfuld frisk basilikum

500 g valgfri tortellini

Spinatpesto eller en anden pesto, 100 g

2 poser mini mozzarella kugler, ca. 300 g

 

 

 

Fremgangsmåde

Tortellini med pesto og tomater

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomater, basilikum og olivenolie i et fad og bag det i ovnen i ca. 20 min. Mas tomaterne lidt rundt når der er fædigbagte.

Kog tortellini. Kom tortellini op i fadet med tomaterne og tilsæt spinatpesto og mozzarella. Rør det hele godt sammen og server straks. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.