Tomattatar - Opskrift på nem tomat tatar med tomater, kapers og oliven

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tomattatar

Tomattatar – Opskrift på nem og lækker tomattatar med tomater, kapers og oliven. Denne tomat tatar er så god, smagfuld og virkelig nem at lave. Tomattataren består af finthakkede tomater, kapers, grønne oliven, persille, skalotteløg, olivenolie, salt og peber. Jeg har serveret tataren på sprøde ristede brød pyntet med parmesanflager og olivenolie. Man kan også sagtens servere den ligesom tatar af kød, som jeg har gjort her. Tataren er super at servere som forret eller som en appetizer. Rigtig god fornøjelse!

Tomattatar

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Tomattatar
Desuden

Fremgangsmåde

Tomattatar

Skær tomater ud i helt fine tern og hak dem godt igennem med en skarp kniv. Kom hakkede tomater i en si og pres så meget af væsken ud som muligt.

Kom tomater, fintsnittet skalotteløg, finthakkede kapers og oliven, hakket persille, salt og peber i en skål. Rør det godt rundt og smag til. Server tomattatar på sprøde brød. Pynt med parmesanflager og olivenolie. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar