Tomattatar - Opskrift på nem tomat tatar med tomater, kapers og oliven
Opskrifter Livsstil Shop

Tomattatar

Tomattatar – Opskrift på nem og lækker tomattatar med tomater, kapers og oliven. Denne tomat tatar er så god, smagfuld og virkelig nem at lave. Tomattataren består af finthakkede tomater, kapers, grønne oliven, persille, skalotteløg, olivenolie, salt og peber. Jeg har serveret tataren på sprøde ristede brød pyntet med parmesanflager og olivenolie. Man kan også sagtens servere den ligesom tatar af kød, som jeg har gjort her. Tataren er super at servere som forret eller som en appetizer. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Appetizer til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Tomattatar

4 store tomater

1 skalotteløg, fintsnittet

1 spsk. finthakkede kapers

1 spsk. finthakkede grønne oliven

1 lille bundt persille, finthakket

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

Desuden

4 stk. sprøde ristede brød

Parmesanflager

Fremgangsmåde

Tomattatar

Skær tomater ud i helt fine tern og hak dem godt igennem med en skarp kniv. Kom hakkede tomater i en si og pres så meget af væsken ud som muligt.

Kom tomater, fintsnittet skalotteløg, finthakkede kapers og oliven, hakket persille, salt og peber i en skål. Rør det godt rundt og smag til. Server tomattatar på sprøde brød. Pynt med parmesanflager og olivenolie. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.