Tomatsalat med friteret feta – Opskrift på tomatsalat med friteret feta med honning og citron. Denne salat er så lækker, og den er perfekt at servere som tilbehør til sommerens skønne retter. Salaten består af cherrytomater som vendes med olivenolie, basilikum, salt og peber. Ovenpå salaten er der et lækkert stykke sprødt friteret feta med honning og citron. Det er en super lækker og anderledes måde at servere feta på. Jeg bruger en Puck feta, som jeg skærer igennem og deler i to. Fetaen vendes i æg og rasp og derefter steges den sprød i olie på en pande. Her har jeg brugt almindelig raps, men panko rasp kan også sagtens bruges. Den anden halvdel af fetaen kan jo bruges til f.eks. denne fetadip med bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!
Tomatsalat med friteret feta
Ingredienser
Tomatsalat med friteret fetaFremgangsmåde
Tomatsalat med friteret feta
Del tomaterne i to og vend dem sammen med finthakket basilikum, olivenolie og salt og peber. Stil det på køl imens du friterer fetaen.
Varm en pande op der er dækket med ca. 2 cm olie. Vend fetaen i sammenpisket æg og derefter i rasp. Friter fetaen i ca. 2-3 minutter på hver side.
Læg fetaen på salaten og drys med citronskal og honning på fetaen. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar