TikTok salmon rice bowl – Opskrift på den populære TikTok salmon rice bowl. Denne lækre sushi bowl med ris, laks, tang og avocado er meget populær på TikTok. Det er Emily Mariko, der står bag den geniale opskrift og jeg må sige, at der er noget om hypen. Det er en nem og lækker ret at servere til frokost eller aftensmad. De forskellige ingredienser vendes sammen og spises med pinde.
Du kan enten bruge alm. ris, måske en rest fra aftenen før eller blomkålsris. Varmrøget laks eller bagt laks, måske fra aftenen før. Derudover er der soya, sriracha og mayonnaise. I den oprindelige opskrift bruges der Kewpie mayonnaise, som er en japansk mayo, men en alm. mayo kan også sagtens bruges. Jeg har brugt tang, som man bruger til sushi, og så har jeg klippet pladerne ud til små firkanter. Prøv også at spis retten med tangsalat eller skiver af agurk. Rigtig god fornøjelse!
TikTok salmon rice bowl
Ingredienser
Fremgangsmåde
TikTok salmon rice bowl
Kom ris eller blomkålsris i en skål. Placer laksen ovenpå risene, kom soya, sriracha og mayo på. Rør det hele sammen med en gaffel. Pynt med avocadoskiver, tang, sesamfrø og forårsløg. Server straks. Velbekomme! –
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar