TikTok salmon rice bowl - Opskrift på TikTok salmon rice bowl
Opskrifter Livsstil Shop

TikTok salmon rice bowl

TikTok salmon rice bowl – Opskrift på den populære TikTok salmon rice bowl. Denne lækre sushi bowl med ris, laks, tang og avocado er meget populær på TikTok. Det er Emily Mariko, der står bag den geniale opskrift og jeg må sige, at der er noget om hypen. Det er en nem og lækker ret at servere til frokost eller aftensmad. De forskellige ingredienser vendes sammen og spises med pinde.

Du kan enten bruge alm. ris, måske en rest fra aftenen før eller blomkålsris. Varmrøget laks eller bagt laks, måske fra aftenen før. Derudover er der soya, sriracha og mayonnaise. I den oprindelige opskrift bruges der Kewpie mayonnaise, som er en japansk mayo, men en alm. mayo kan også sagtens bruges. Jeg har brugt tang, som man bruger til sushi, og så har jeg klippet pladerne ud til små firkanter. Prøv også at spis retten med tangsalat eller skiver af agurk. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Ret med ris til 1 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

TikTok salmon rice bowl (1 person)

1 stykke laks, enten bagt eller varmrøget

150 g ris, kogte eller blomkålsris

1 spsk. soya

1 spsk. sriracha

1 spsk. mayo

1/2 avocado, skåret i tynde skiver

Tang, klippet i små firkanter

Evt. sesamfrø og forårsløg til pynt

Fremgangsmåde

TikTok salmon rice bowl

Kom ris eller blomkålsris i en skål. Placer laksen ovenpå risene, kom soya, sriracha og mayo på. Rør det hele sammen med en gaffel. Pynt med avocadoskiver, tang, sesamfrø og forårsløg. Server straks. Velbekomme! –

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.