Taco salat - Opskrift på mættende mexicansk inspireret salat bowls
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Taco salat

Taco salat – Opskrift på lækker taco salat med forskelligt lækkert fyld. Denne taco salat er så skøn, velsmagende og mættende. Salaten består af salatblade i bunden toppet med stegt kylling, sorte bønner og majs, tomater, avocado, creme fraiche, nachos, lime, revet cheddar og korinader eller persille.

Sådan en lækker omgang taco salat er hurtig og nem at lave, og passer derfor godt til travle hverdage, hvor maden gerne skal være sund og samtidig nem og mættende. Det er så lækkert at lave disse salat bowls, hvor man topper med alt muligt lækkert. Her består salaten af en bund af blandede salatblade med stegte kyllingestykker med taco-krydderi og sorte bønner og majs. Derudover består salaten af forskelligt grønt. Man kan også bruge oksekød i strimler eller svinekød og grøntsagerne kan varerier alt efter, hvad man lige har i køleskabet.

Man kan enten lave bowls klar og så serverer dem, eller man kan stille alle ingredienserne på bordet, og så kan folk selv lave deres egen salat. Prøv også disse 3 opskrifter på forskellige bowls både til morgen, middag og aften. Rigtig god fornøjelse!

Taco salat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Taco salat
Derudover

Fremgangsmåde

Taco salat

Steg kyllingen i smør eller olie på en pande sammen med taco krydderi. Når kyllingen er ved at være gennemstegt tilsættes bønner og majs og steger med et par minutter.

Find 4 skåle frem og fordel salatblade i skålene. Fordel kyllinge-blandingen, tomater og avocadoskiver på salaten. Pynt med nachos, creme fraiche, revet cheddar, limebåde og koriander/persille. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar