Strawberry Daiquiri - Opskrift på frisk og sød cocktail med jordbær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Strawberry Daiquiri

Strawberry Daiquiri er en skøn, frisk og sød cocktail. Strawberry Daiquiri tæller næsten som en slags dessert med konsistens nærmest som en slushice eller sorbet. Denne cocktail er perfekt at nyde på en varm sommerdag, både inden maden eller efter maden. Imens Danmark var lukket ned, grundet Corona, har vi herhjemme holdt en slags fredagsbar hver fredag. Vi har skiftevis bestemt en cocktail og i fredags var det Strawberry Daiquiri. De andre fredage har det bl.a. været Vanilla Passion, Gin Hass med mango, Mojito, gin og tonic med hyldeblomst og rabarber og en cocktail med grapefrugt og hindbær. Rigtig god fornøjelse!

Strawberry Daiquiri

Cocktail til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Strawberry Daiquiri (4 glas)

Fremgangsmåde

Strawberry Daiquiri

Kom alle ingredienserne i en blender, hold lidt af vandet tilbage. Tilsæt evt. resten af vandet, hvis der er behov for det. Blend til en ensartet konsistens ligesom slushice. Smag til om der skal mere lime eller sukker i.

Hæld Strawberry Daiquiri op i 4 glas og pynt evt. med en limebåd. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar