Sprøde bagte kartofler med fyld - Sprøde udhulede bagte kartofler med fyld
Opskrifter Livsstil Shop

Sprøde bagte kartofler med fyld

Sprøde bagte kartofler med fyld – Opskrift på sprøde udhulede bagte kartofler med kartoffelfyld, flødeost og bacon. Disse lækre kartofler laves ved at bage bagekartofler i ovnen, hvorefter de skæres over og udhules. Skrællen bages igen, imens kartoffelfyldet blandes med hvidløgsflødeost, persille, salt og peber. De sprøde kartoffel-skræller fyldes med kartoffelfyldet og pyntes med bacon og persille. Det er en super lækker side dish til kød, kylling og friske sprøde salater. Disse kartofler minder lidt om tryllekartofler, det er bare en lidt anderledes fremgangsmåde.

Fyldet kan varieres på mange forskellige måder. Tilsæt f.eks. finthakkede soltørrede tomater eller oliven eller revet ost. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Side orders til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 1 t. 30 min. / I alt 1 t. 40 min.
Ingredienser

Sprøde bagte kartofler med fyld (16 stk.)

8 stk. bagekartofler

Olivenolie

Salt

Kartoffelfyld

200 g hvidløgsflødeost

1 tsk. salt

Peber

1 bundt persille, finthakket

200 g bacon i tern, sprødstegt

Finthakket persille til pynt

Fremgangsmåde

Sprøde bagte kartofler med fyld

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl bagekartoflerne godt. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 1 time.

Lad dem afkøle lidt og skær dem over. Skrab fyldet ud og kom fyldet i en skål.

Skru ovnen op på 225 C varmluft.

Pensl de tomme kartoffelskræller med olivenolie og drys med salt. Bag dem i 20 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle.

Kartoffelfyld

Bland kartoffel-indmaden med flødeost, salt, peber og persille. Pisk det evt. med en elpisker, hvis du ønsker en helt fin kartoffelmos. Kom fyldet i en sprøjtepose og fyld kartoflerne med fyldet. Pynt med bacon og persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.