Tryllekartofler - Opskrift på fyldte bagekartofler med bacon, majs og ost
Opskrifter Livsstil Shop

Tryllekartofler

Tryllekartofler – Opskrift på fyldte bagekartofler med bacon, majs og ost. Tryllekartofler er bagekartofler, som udhules og fyldes med lækkert fyld. Trylle kartofler eller fyldte bagekartofler laves ved at udhule bagte bagekartofler. Det udhulede fyld blandes med bl.a. bacon, løg, creme fraiche, majs og ost. Alt fyldet kommes i de udhulede kartofler og bages i ovnen. Det er en super lækker måde at servere kartofler på.

Fyldet kan varieres med forskellige grøntsager og bacon kan skiftes ud med f.eks. kylling skåret i små tern eller oksekød. Jeg har brugt creme fraiche, men prøv også med flødeost med f.eks. hvidløgssmag. Prøv også min opskrift på søde kartofler med fyld. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Side orders til 4-6 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 2 t. / I alt +2 t.
Ingredienser

Tryllekartofler

4 store bagekartofler

2 fed hvidløg, presset

2 løg, skåret i tern

300 g bacon

100 g creme fraiche

100 g majs

100 g revet ost + ekstra ost til topping

1 bundt persille, hakket

Salt og peber

 

 

Fremgangsmåde

Tryllekartofler

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skrub kartoflerne godt og lad dem beholde skrællen på. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 1,5 time.

Lad kartoflerne afkøle en smule og skær dem over. Udhul de halve kartofler og kom kartoffelfyldet i en skål.

Steg løg, hvidløg og bacon sammen på en pande. Kom blandingen op til kartoffelfyldet og tilsæt creme fraiche, majs, revet ost og persille. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Fordel fyldet i de udhulede kartofler og drys med ost på toppen. Bag kartoflerne igen i 15 min. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.