Spinatruller med feta og tomat - Sprøde spinatruller med fyld
Opskrifter Livsstil Shop

Spinatruller med feta og tomat

Spinatruller med feta og tomat – Opskrift på sprøde spinatruller af tortilla pandekager med spinat, soltørrede tomater, feta og mozzarella. Disse spinatruller er så gode og virkelig nemme at lave. De er lavet med frisk spinat som steges med løg, hvidløg, soltørrede tomater og olien fra de soltørrede tomater. Spinatfyldet kommes ind i tortilla pandekager med feta og revet mozzarella. Herefter foldes de til små “pakker”, som steges i olie på en pande. Man kan også komme dem i en airfryer, hvis man vil undgå olien.

Spinatrullerne kan serveres som en del af en buffet eller til aftensmaden med en lækker salat eller stegt kylling ved siden af. Rullerne kan sagtens spises kolde også. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Spinatruller med feta og tomat

Wrap til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Spinatruller med feta og tomat

1 løg, skåret i tern

1 fed hvidløg, hakket

1 stor spsk. soltørrede tomater, finthakkede

1 spsk. olie fra de soltørrede tomater

150 g frisk spinat

4 stk. tortilla pandekager str. L

100 g feta

100 g revet mozzarella

 

Fremgangsmåde

Spinatruller med feta og tomat

Steg løg, hvidløg og soltørrede tomater klare i olien fra de soltørrede tomater. Tilsæt den friske spinat og lad de hurtigt falde sammen. Tag panden af varmen.

Kom lidt feta i midten af hver pandekage og kom spinatfyld på og revet mozzarella. Fold pandekagerne sammen til ruller. Steg rullerne et par min. på hver side i en smule olie på en pande. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.