Spinatruller med feta og tomat - Sprøde spinatruller med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spinatruller med feta og tomat

Spinatruller med feta og tomat – Opskrift på sprøde spinatruller af tortilla pandekager med spinat, soltørrede tomater, feta og mozzarella. Disse spinatruller er så gode og virkelig nemme at lave. De er lavet med frisk spinat som steges med løg, hvidløg, soltørrede tomater og olien fra de soltørrede tomater. Spinatfyldet kommes ind i tortilla pandekager med feta og revet mozzarella. Herefter foldes de til små “pakker”, som steges i olie på en pande. Man kan også komme dem i en airfryer, hvis man vil undgå olien.

Spinatrullerne kan serveres som en del af en buffet eller til aftensmaden med en lækker salat eller stegt kylling ved siden af. Rullerne kan sagtens spises kolde også. Rigtig god fornøjelse!

Spinatruller med feta og tomat

Wrap til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Spinatruller med feta og tomat

Fremgangsmåde

Spinatruller med feta og tomat

Steg løg, hvidløg og soltørrede tomater klare i olien fra de soltørrede tomater. Tilsæt den friske spinat og lad de hurtigt falde sammen. Tag panden af varmen.

Kom lidt feta i midten af hver pandekage og kom spinatfyld på og revet mozzarella. Fold pandekagerne sammen til ruller. Steg rullerne et par min. på hver side i en smule olie på en pande. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar