Snegle med pikantost - Nemme snegle med pikantost og mozzarella
Opskrifter Livsstil Shop

Snegle med pikantost

Snegle med pikantost – Opskrift på nemme og lækre snegle med fyld af pikantost og revet mozzarella. Disse snegle er så nemme at lave, da de er lavet med en rulle færdiglavet pizzadej. Dejen smøres med pikantost og drysses med revet mozzarella.

Sneglene kan bruges til madpakken, og de er også perfekte til tapas. Sneglene egner sig godt til at fryses ned og evt. lunes inden servering. Prøv også min opskrift på snoede pestostænger. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snegle med pikantost

Brød med fyld til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Snegle med pikantost

1 rulle pizzadej

100 g pikantost

100 g revet mozzarella

1 sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde

Snegle med pikantost

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Rul dejen ud og smør pikantost på og drys med ost. Rul dejen sammen og skær ud til ca. 10-12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 15 min. Afkøl på en rist og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.