Snegle med oliven og soltørrede tomater - nemme snegle til tapas

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Snegle med oliven og soltørrede tomater – Opskrift på nemme og lækre snegle med fyld af oliven og soltørrede tomater. Disse snegle er så nemme at lave, da de er lavet med en rulle færdiglavet pizzadej. Dejen smøres med flødeost og drysses med hakkede oliven, hakkede soltørrede tomater, honning og revet mozzarella.

Sneglene kan bruges til madpakken, og de er også perfekte til tapas. Sneglene egner sig godt til at fryses ned og evt. lunes inden servering. Prøv også min opskrift på snoede pestostænger eller snegle med pikantost. Rigtig god fornøjelse!

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Fremgangsmåde

Snegle med oliven og soltørrede tomater

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Rul dejen ud og smør flødeost på og drys med oliven, soltørrede tomater, honning og revet ost. Rul dejen sammen og skær ud til ca. 10-12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 15 min. Afkøl på en rist og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar