Snegle med oliven og soltørrede tomater – Opskrift på nemme og lækre snegle med fyld af oliven og soltørrede tomater. Disse snegle er så nemme at lave, da de er lavet med en rulle færdiglavet pizzadej. Dejen smøres med flødeost og drysses med hakkede oliven, hakkede soltørrede tomater, honning og revet mozzarella.
Sneglene kan bruges til madpakken, og de er også perfekte til tapas. Sneglene egner sig godt til at fryses ned og evt. lunes inden servering. Prøv også min opskrift på snoede pestostænger eller snegle med pikantost. Rigtig god fornøjelse!
Snegle med oliven og soltørrede tomater
Ingredienser
Snegle med oliven og soltørrede tomaterFremgangsmåde
Snegle med oliven og soltørrede tomater
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Rul dejen ud og smør flødeost på og drys med oliven, soltørrede tomater, honning og revet ost. Rul dejen sammen og skær ud til ca. 10-12 snegle. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 15 min. Afkøl på en rist og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar