Skinkehorn med pikantost - Opskrift på nemme skinkehorn med pikantost
Opskrifter Livsstil Shop

Skinkehorn med pikantost

Skinkehorn med pikantost – Opskrift på lækre og nemme skinkehorn med pikantost. Disse skinkehorn er så nemme at lave, og består kun af 4 ingredienser: croissantdej, pikantost, skinke i strimler og sesamfrø.

Disse croissanter må være en af de nemmeste og hurtigste snacks at lave. Jeg har brugt croissant dej fra de der dåser, som man drejer, og så popper dejen ud. Efterfølgende skærer man dem ud til croissanter, ved at følge de allerede afmærkede linjer. Jeg har fyldt croissanterne med pikantost som røres sammen med skinke i strimler og sesamfrø. Prøv også med spinat og ricotta eller disse med ost og pesto.

Disse croissanter er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De er helt perfekte at få med i madpakken og de kan også fryses. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen, evt. lige lunet en smule i ovnen. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Skinkehorn med pikantost

1 pakke pikantost

200 g skinke i strimler

1 spsk sesamfrø

2 dåser croissantdej, 12 stk., f.eks. fra Danerolles

Derudover

1 sammenpisket æg til pensling

Sesamfrø til drys

Fremgangsmåde

Skinkehorn med pikantost

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør pikantost, skinke og sesam sammen.

Kom 1 spsk fyld på hvert stykke croissantdej og rul dejen om fyldet. Kom croissanterne på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sesam. Bag dem i ovnen i ca. 8 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.