Skildpaddeis - Opskrift på den bedste chokoladeis med rom og skildpadder
Opskrifter Livsstil Shop

Skildpaddeis

Skildpaddeis – Opskrift på den lækreste cremede chokoladeis med rom og SKILDPADDER®. Denne is laves som en parfait, hvor man pisker æggeblommer og flormelis sammen til en luftig æggesnaps, som så efterfølgende vendes sammen med letpisket flødeskum. I denne isbase, kan der blandes de lækreste ingredienser i og denne opskrift er med smeltet chokolade, rom og SKILDPADDER®. Isen bliver så lækker og cremet og smager fantastisk.

Is med SKILDPADDER®

Denne is er en rigtig nem is at lave, da den ikke kræver brug af ismaskine. Og der skal heller ikke bruges ret mange ingredienser til at få denne cremede og luftige is. Jeg tænker, at de fleste kender de lækre SKILDPADDER®, fra Toms, som kan købes i de fleste supermarkeder, kiosker osv. De er perfekte at bruge i denne is og det smager skønt med hjemmelavet is med SKILDPADDER®. Prøv også denne is, som er med saltkaramel og også laves uden ismaskine. Rigtig god fornøjelse!

SKILDPADDE® er et registreret varemærke tilhørende Toms Gruppen, som ikke sponsorerer, autoriserer eller godkender denne hjemmeside.

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

exact vapeshop.me vapes developed a free of charge and easier beautiful attractiveness. cheap https://soccerjerseys.ru women & mens watches online. cheap https://www.chloereplica.ru/ sale. luxury https://bdsmtube.to/ worksmen owners determined. strong will probably be the similarities related with swiss https://www.lolo.to. strong will probably be the similarities related with swiss https://www.sevenfridayreplica.ru. offer 1:1 cartier replica. exact https://www.iwcreplica.ru/ is able to meet the requirements among engineering,sports as well as business. rolex swiss https://datewatches.com/ has long been passionate about watchmaking talent. 

Skildpaddeis

Is til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning + 6 t. / I alt +6 t.
Ingredienser

Skildpaddeis

6 past. æggeblommer

125 g flormelis

Kornene fra 1 vaniljestang

2 spsk. rom, valgfrit

150 g mørk chokolade, smeltet

5 dl piskefløde

15 stk. mini SKILDPADDER®, hakket

Derudover

Ekstra SKILDPADDER® til pynt

Fremgangsmåde

Skildpaddeis

Pisk æggeblommer, flormelis og vanilje sammen til en tyk æggesnaps. Det tager ca. 5-6 minutter. Tilsæt rom. Smelt chokoladen og rør den i æggesnapsen. Pisk fløden til en let skum i en anden skål. Vend flødeskummet i æggesnapsen forsigtigt, så du ikke slår luften ud. Vend til sidst hakkede SKILDPADDER® i. Hæld isen i en form og stil  i fryseren i 4-6 timer eller til isen er helt frossen.

Isen tages op af fryseren ca. 20 min. inden servering. Server isen med ekstra SKILDPADDER®. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.