Scones med mørk chokolade. Helt klassiske scones, blot tilsat mørk chokolade i dejen, det er altså lækkert. Det er så nemt at bage scones selv og det tager ikke mange minutter at bikse dejen sammen. Jeg elsker de klassiske scones, men disse med chokolade, er mine favoritter. Jeg laver normalt runde scones, men de her har jeg lavet aflange og lidt større end normalt. Nyd disse scones med flødeskum, lemoncurd eller rabarberkompot. Rigtig god fornøjelse!
Scones med mørk chokolade
Ingredienser
Scones med chokolade (ca. 8-10 stk.):Fremgangsmåde
Scones:
Tænd ovnen på 225 C varmluft. Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Skær smørret ud i tern (ikke for små) og bland det i skålen med hænderne. Tilsæt kernemælk og fløde og saml dejen. Tilsæt chokolade uden at ælte dejen for meget. Hæld dejen ud på et bord drysset med lidt mel og flad den forsigtigt ud til en firkant der er ca. 2 cm tyk. Skær 10 lige store scones ud og placer dem på en bageplade med bagepapir. Pensl scones med æg og bag dem i ca. 16-18 minutter. Server dem lune! Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar