Salat med stegte tortellini - Opskrift på fyldig pastasalat med tortellini
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med stegte tortellini

Salat med stegte tortellini – Opskrift på lækker fyldig pastasalat med stegte tortellini, marinerede løg og bagte tomater. Denne salat er super lækker og er en perfekt måltidssalat. Salaten består af tortellini, der steges på en pande med smør. Tortellini serveres med bagte tomater, marinerede løg, feta, agurk, forårsløg, oliven, tørrede tranebær og basilikum. Salaten er perfekt at servere som den er eller med noget kød ved siden af. Det kan f.eks. være grillet kylling eller culottesteg. Rigtig god fornøjelse!

Salat med stegte tortellini

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Bagte tomater
Marinerede løg
Derudover

Fremgangsmåde

Bagte tomater

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomaterne i et fad og kom olivenolie, hvidløg, balsamico, salt og peber på og bland det godt rundt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter indtil tomaterne er “rynkede”. Lad tomaterne afkøle.

Marinerede løg

Vend løgskiverne med oregano, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Lad det stå og trække i 10 min.

Kog tortellini som angivet på pakken. Hæld vandet fra. Smelt smør på en pande og steg tortellini gyldne og sprøde på panden.

Hæld stegte tortellini på et fad og kom tomaterne, med saft, på. Kom forårsløg, agurk, feta, tranebær, oliven og de marinerede løg på. Vend salaten godt rundt, pynt med basilikum og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar