Salat med speltkerner og tahin - Salat med speltkerner og tahindressing
Opskrifter Livsstil Shop

Salat med speltkerner og tahin

Salat med speltkerner og tahin – Opskrift på den lækreste salat med speltkerner, jordbær, spinat, feta og tahindressing. Denne salat er så god og virkelig nem at lave. Jeg elsker denne slags salater som er fyldt med lækre ingredienser og en lækker dressing. Salaten består af kogte og afkølede speltkerner, spinat, rucola, jordbær, agurk, skalotteløg, feta og avocado. Dressingen er en cremet tahindressing lavet på lys tahin, hvidløg, citron og vand. Lys tahin er lavet på sesamfrø, der ikke er ristede, og det kan købes i de fleste supermarkeder. Jeg køber det i Rema1000.

Prøv også min opskrift på quinoasalat med avocadodressing. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat, tilbehør til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Salat

2 dl speltkerner

75 g spinat

75 g rucola

3 skoleagurker, skåret i tynde skiver

100 g jordbær, skåret i både

1 skalotteløg, skåret i tynde skiver

1 avocado, skåret i tern

100 g feta

Tahindressing

65 g lys tahin

1 fed hvidløg, presset

Citronsaft, ca. 2 spsk.

Ca. 0,5-1 dl vand

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Salat

Kog speltkerner som angivet på pakken og afkøl dem.

Bland speltkerner med spinat, rucola, agurker, jordbær, skalotteløg, avocado og feta.

Tahindressing

Pisk tahin sammen med hvidløg og citronsaft. Tilsæt vand så dressingen får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Hvis dressingen skiller, så skal der bare piskes endnu mere.

Hæld dressingen udover salaten. Server salaten. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.