Salat med bagte gulerødder og rødbeder – Opskrift på den lækreste salat med bagte gulerødder og rødbeder, rucola, feta og pinjekerner. Denne salat er utrolig lækker og nem at lave. Salaten består af honningbagte rødbeder og gulerødder som kommes på en salat med rucola og som toppes med feta og ristede pinjekerner. Det er en dejlig efterårssalat, som kan serveres sammen med en steg eller kylling. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Bagte gulerødder og rødbeder
3 gulerødder
3 rødbeder
2 spsk. flydende honning
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
Salat med bagte gulerødder og rødbeder
75 g rucola
150 g feta, smuldret
60 g pinjekerner, ristede
Fremgangsmåde
Bagte gulerødder og rødbeder
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skræl gulerødder og rødbeder og skåret i lange stave. Skær stavene ud i mindre stykker.
Kom gulerødder og rødbeder på en bageplade og tilsæt honning, olivenolie og salt. Vend godt rundt og bag i ovnen i 30 min.
Salat med bagte gulerødder og rødbeder
Kom rucola på et fad og top med bagte rødbeder, gulerødder, feta og pinjekerner. Hæld gerne saftens fra fadet med de bagte rødbeder og gulerødder udover salaten. Server straks. Velbekomme!