Ristede kikærter – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Ristede kikærter

Ristede kikærter – Opskrift på sprøde ristede kikærter bagt i ovnen med krydderier. Disse ristede kikærter er perfekte som en sund snack, i salater, supper eller som tilbehør til kød, fisk eller grillet grønt. Det er super nemt at lave ristede, bagte sprøde kikærter. Kikærterne drænes for vand og blandes med olivenolie og krydderier. Herefter bages kikærterne i ovnen til de er sprøde og gyldne. Jeg laver altid en stor portion, som jeg spiser af i løbet af ugen. Det er en god måde at tiløje protein til et måltid.

Kikærter er sådan en dejlig råvare og det er en råvare, der kan bruges til mange lækre ting. Det bedste må nok være hummus, som er en dejlig kikærtedip. Kikærter kan også bruges i salater, gryderetter, i supper og som snack. Kikærtevandet er perfekt at bruge til f.eks. denne veganske avocado mayonnaise. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Ristede kikærter

Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Ristede kikærter

400 g kikærter, ca. 2 dåser, drænede

1/2 dl olivenolie

2 tsk. salt

1 tsk. paprika

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. spidskommen

 

Fremgangsmåde

Ristede kikærter

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland kikærter med olie og de øvrige ingredienser i en skål. Fordel det hele på en bageplade med bagepapir. Bag kikærterne i ca. 25-30 min. Rør lidt i kikærterne undervejs. De skal være sprøde og gyldne. Lad kikærterne afkøle og server straks eller opbevar dem i en luftæt beholder. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.