Ristede kikærter - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ristede kikærter

Ristede kikærter – Opskrift på sprøde ristede kikærter bagt i ovnen med krydderier. Disse ristede kikærter er perfekte som en sund snack, i salater, supper eller som tilbehør til kød, fisk eller grillet grønt. Det er super nemt at lave ristede, bagte sprøde kikærter. Kikærterne drænes for vand og blandes med olivenolie og krydderier. Herefter bages kikærterne i ovnen til de er sprøde og gyldne. Jeg laver altid en stor portion, som jeg spiser af i løbet af ugen. Det er en god måde at tiløje protein til et måltid.

Kikærter er sådan en dejlig råvare og det er en råvare, der kan bruges til mange lækre ting. Det bedste må nok være hummus, som er en dejlig kikærtedip. Kikærter kan også bruges i salater, gryderetter, i supper og som snack. Kikærtevandet er perfekt at bruge til f.eks. denne veganske avocado mayonnaise. Rigtig god fornøjelse!

Ristede kikærter

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Ristede kikærter

Fremgangsmåde

Ristede kikærter

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland kikærter med olie og de øvrige ingredienser i en skål. Fordel det hele på en bageplade med bagepapir. Bag kikærterne i ca. 25-30 min. Rør lidt i kikærterne undervejs. De skal være sprøde og gyldne. Lad kikærterne afkøle og server straks eller opbevar dem i en luftæt beholder. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar